Naša priča

Stilles počeci sežu do 1945. godine, kada se u Sevnici pod vodstvom gospodina Durna udružila mala skupina stolara. U početku su samo obnavljali stari namještaj, a kasnije su počeli izradu namještaja po narudžbi. Opseg posla povećao se 1947. godine što je dovelo do osnivanja Stolarske produktivne zadruge u Sevnici. Tijekom tog razdoblja, tvrtka je sudjelovala u opremanju brojnih reprezentativnih i protokolarnih objekta zgrade državne rezidencije i hotela. Stekao se ugled najkvalitetnijeg proizvođača namještaja u Jugoslaviji.

Potražnja za stilski namještaj stalno se povećavala i tako je rođena ideja o izradi vlastite linije stilskog namještaj za apartmane. Tvrtka je 1970. godine dobila ime koje nosi i danas – Stilles, stilski namještaj i unutarnje opremanje.

Danas je Stilles tržišno orijentirana tvrtka, koja na globalnom tržištu u prosjeku izvozi 95% od ukupne prodaje. U strukturi prodaje 90% otpada na inženjerske projekte, a ostatak na prodaju vlastitog, brendiranog namještaja. Svojim klijentima nudimo višu klasu namještaja u vlastitoj kolekciji i u modernom namještaju po narudžbi.