Marriott Budapest

U tijeku je opremanje hotela Marriott Matild Palace Luxury Collection.

Ovih se dana u našoj tvrtki piše još jedna velika priča – angažirani smo na izvedbenim radovima na objektu Marriott Matild Palace Luxury Collection, u centru Budimpešte.

Objekt hotela sagrađen je 1902. godine i sada je uvršten u Unescovu svjetsku baštinu, te je na taj način zaštićen kao spomenik. Može se pohvaliti s 5* i dizajniran je tako da impresionira goste svojom bogatom poviješću, kulturom i epikurejskom izvrsnošću. U kombinaciji s raskošnim okruženjem i autentičnim iskustvima služi kao najspektakularnija vrata za istraživanje čari Budimpešte.

Obnova ovakvog hotelskog objekta zbog svoje autentičnosti prilično je složena – uključuje, naime, opremu za 130 soba, koje su međusobno toliko različite da je logistički proces u ovom projektu od ključnog značenja. U projektu provodimo cijeli postupak unutarnjeg opremanja interijera i vrata. Izvrsni smo s različitim materijalima – drvo, metal, staklo, kamen. S naručiteljem i dizajnerskom kućom MKV iz Londona surađivali smo još u razvojnim fazama, a zatim smo pripremili složenu tehničku dokumentaciju i planove za kompletan interijer. Na ovaj način proces zaokružujemo kao cjelinu – od dizajna do konačne izrade, montaže te upravljanja gradilištem.

Očekivani završetak izvedbe je 31. kolovoza 2020.