Sitnice zaokružuju ambijent. Oni poput malih slatkiša, dodatno zaslađuju prostor. Izborom pravog pribora, možemo oživjeti prostor i naglasiti pojedine dijelove namještaja.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na našem salonu u Ljubljani. E: salon@stilles.si / T: 01 4340 174


Rasvjeta

Stilles je ekskluzivni zastupnik kristalnih lustera, te zidnih i stropnih svjetiljka češkog proizvođača Preciosa. Tvrtka je poznata kao proizvođač luksuznih kristalnih lustera na temelju stoljetne tradicije ručnog rada, kvalitete, jedinstvenosti i dizajna. Poznate su njihove reference u opremanju luksuznih hotela širom svijeta.

Predstavljeni su u pregledu artikala: PRECIOSA – Kolekcije za dom


Rustikalni Proizvodi

Rustikalni proizvodi mogu se lako može kombinirati s različitim stilovima namještaja. Trendi izgled se može postići kombiniranjem modernog i rustikalnog. Talijanski proizvođač Fratelli Capanni, koji je dostupan u našem showroom u Ljubljani, dopunjuje jedan profinjen ambijent s ukrasnim i funkcionalnim predmetima od kovanog željeza, umjetno starog drva, kamena i keramike.

Više se može vidjeti na web stranici proizvođača: F.lli Capanni – rustikalni dodaci za dom


Sredstva za čišćenje

Također nudimo razne setove za čišćenje i njegu tekstila, kože, mikrovlakana i drva.


Madraci i kreveti BERNARDA

Visokokvalitetan madrace i posteljine tvrtke Bernarda nudimo u opremanju najzahtjevnijih interijera u zemlji i inozemstvu. Pogodni su za opremanje hotela, apartmana i vila, kao i za kućnu uporabu. Tvrtka ima sve potrebne certifikate za kvalitetu (TÜV CERT-Iso) i očuvanje okoliša (Oeko-Tex). Madraci su također medicinski potvrđeni.

Sve vrste madraca dostupne su u standardnim dimenzijama (širina 80-200 cm i dužine od 190-220 cm).

Većina modela se može vidjeti u našem salonu u Ljubljani ili na internetskim stranicama tvrtke Bernarda – Madraci i kreveti