Naš recept za kvalitetan rad skriva se u usklađenim procesima.

Provedbeni dio projekta pokazat će sve napore u planiranju, a naši iskusni suradnici pomoći će da se ništa ne prepusti slučaju. U završnoj fazi slijedi:

• Proizvodnja.
• Izgradnja završnih radova:

1. suho-montažnih zidova, stropova, revizijskih otvora
2. polaganje keramike
3. ugradnja sanitarne keramike i opreme za kupaone
4. polaganje podnih obloga
5. soboslikarski radovi (pituranje)
6. polaganje zidnih obloga
7. montaža svjetala i električnih elemenata
8. uspostavljanje i upravljanje privremenog skladišta na objektu.

• Nadzor na gradilištu
• Logistika, u skladu s procesima na objektu.
• Montaža opreme.
• Primopredaja objekta.

Stilles kontinuirano, s jedne strane, nadograđuje svoju proizvodnu tehnologiju, prilagođavajući se svjetskim trendovima u proizvodnji namještaja, gdje je potrebna besprijekorna kvaliteta i fleksibilnost, s druge strane, stalno traži inovativna rješenja, na temelju kojih hotelijer pruža bolju i trajniju funkciju,  a gostu nudi osjećaj ugođaja i prijatnosti kao potrošača. Svako novo ulaganje pažljivo je odabrano prema tehnološkim rješenjima i stavlja poseban naglasak na ekologiju i uštedu energije.

Povjerite nam izvođenje finišinga (završnih radova), skupa sa  izradom namještaja. Tako će procesi biti usklađeni, a time i kraći rokovi i kvalitetna, usklađena provedba. Naši kvalificirani i iskusni timovi specijalizirani su na takav način, da se svi završni radovi i montaža mogu obaviti uz normalno poslovanje hotela. To posebice znači da se radovi izvode na određenom katu hotela, dok ostali ostaju u punoj funkciji.

Nadzor na gradilištu provodi se s vlastitim iskusnim osobljem, gdje nadzornik pokriva samo određeni segment završnih građevinskih radova ili montažu namještaja, odnosno montažu vrata. Već prije same provedbe, šalju se u kontrolu provedbe prethodnih segmenata (grubi građevinski radovi, elektroinstalacije, vodne instalacije, klime i sl.).

Demontaža
Suha montaža
Kupaonice
Podna, zidna i stropna obrada
Namještaj i oprema
Montaža rasvjete i elektronike

Ostale usluge: