10 View H&i&j

Kako bi se postigli planirani rokovi, potrebno je detaljno planirati ostvarenje traženih hotelskih standarda i očekivanog dizajna.

Nekoliko desetljeća iskustva i sveobuhvatan skup uspješno završenih projekata odraz su naše stručnosti u planiranju, s kojim vam omogućavamo:

  • Pripremu uzorka sobe, prototipova artikala i uzoraka materijala za potvrđivanje od strane investitora ili projektanta.
  • Izradu rješenja unutar dogovorenog budžeta u pogledu detalja, materijala i tehničke proizvodnje, u skladu s važećim zahtjevima i standardima.
  • Izradu cjelovite tehničke dokumentacije, uključujući i detaljni raspored pojedinih tipova soba ili prostorija, pogleda i dijelova zidova s ​​instalacijom elektroinstalacija.
  • Izrada projektnih planova za sve komponente materijala, kao što su drvo, kamen, metal, staklo i kompoziti.
  • Osiguravamo da su svi materijali i tehnička dokumentacija odobreni od strane investitora ili projektanta i kao takvi su osnova za pokretanje proizvodnje.
  • Pažljivo indeksiramo tehničku dokumentaciju i osiguravamo predaju kompletne arhive koja je od pomoći u održavanju objekta.
  • Izrađujemo detaljan raspored provedbe.
  • Redovno osiguravamo certifikate i A-testove u svrhu dobivanja uporabne dozvole i pregleda od strane odgovorne hotelske franšize i potrebne kategorizacije.

Tijekom projekta pažljivo upravljamo radnom kao i tehničkom dokumentacijom i tekuće je usklađujemo s investitorom, što pomaže u osiguravanju transparentnog praćenja kod dobivanja dozvola.

Naši dobro pripremljeni planovi, koji su u skladu s izvorno pripremljenim arhitektonskim projektima, projektima strojne instalacije i projektima elektroinstalacija, vodič su za pomoć i koordinaciju sa svim izvođačima na objektu. Stoga možemo unaprijed predvidjeti sve potrebne promjene i prilagodbe. S obzirom na danu situaciju, već u tijeku građevinskih radova pripremamo prijedloge za potrebne izmjene, i tako bez teškoća postižemo dosljednost izvedenih radova s ​​konačnim projektom interijera.

Demontaža
Suhomontaža
Kopalnice
Obdelava tal, sten, stropa
Pohištvo in oprema
Montaža svetil in elektronike

Ostale usluge:

POTPORA         IZVOĐENJE