Potpisali smo ugovor za opremanje hotela Hyatt Regency 5* u Zadru.

Hotel Hyatt Regency Zadar Maraska poslovat će pod brendom Regency, tvrtke Hyatt International Grupe, te će biti prvi hotel takve vrste pod navedenim brendom u Hrvatskoj.

Obnova kultne građevine provodi se u sklopu investicije Dogus grupe koja posjeduje neke hotele poput Hyatt Regency u Grčkoj, Turskoj, Bugarskoj i Srbiji, Grand Hyatt Istanbul i Hyatt House Istanbul Gebze, a hrvatski hotel bit će treća nekretnina u vlasništvu Dogusa kojom će upravljati Hyatt.

Uređuje se povijesna zgrada nekadašnje tvornice Maraska, nekada sjedište zadarske tvornice likera Maraschino. Izgrađena je početkom 20. stoljeća i nalazi se uz samu obalu, nedaleko od zadarske stare gradske jezgre Kalelarge. Interijer 133 prostrane sobe, spa i wellness centar odlikuje se elegantnim dizajnom, a hotel će imati i konferencijske sobe i dvorane za sastanke, što će dodatno pridonijeti razvoju kongresnog turizma u Zadru. Dizajn prostorija osmislila je dizajnerska kuća De Salles & Flint iz Londona s kojom smo već surađivali u prošlosti.

U prosincu smo postavili oglednu sobu u Stillesu, a sada smo potpisali ugovor za izvođenje kompletnih radova sobe. Izradit ćemo i isporučiti sav ugradbeni i samostojeći namještaj te sobna i protupožarna vrata.

Projekt moramo završiti u rujnu 2024.