Montaža u Austria Trend hotelu Bosei, Beč.

Počeli smo s ugradnjom unutarnje opreme i vrata u Austria Trend Hotel Bosei u Beču.

Ovaj hotel s 4 zvjezdice smješten je u zelenom rekreacijskom području Wienerberga, na maloj udaljenosti od centra grada. Hotel je dio robne marke Austria Trend Hotels (Verkehrsbüro Hotellerie GmbH, sa sjedištem u Beču) i specijaliziran je za gradska i poslovna putovanja. Franšiza je prisutna u srednjoj Europi, a može se pohvaliti s 25 hotela na širem području Beča, te dodatnih 7 u austrijskim glavnim gradovima Salzburgu, Grazu, Linzu i Innsbrucku. U grupi su i odmarališni hotel u Tirolu i hotel u Ljubljani. Hoteli Austria Trend nude sve što očekujete od modernog vrhunskog hotela.

Zgrada hotela bit će zatvorena tijekom obnove i neće biti u funkciji. Riječ je o obnovi 195 soba i 7 apartmana. Trenutno smo u fazi montaže namještaja i ulaznih vrata na 3 od 4 etaže. Također ugrađujemo vatrootporna unutarnja drvena vrata, vlastite proizvodnje. Otpornost na vatru, zvučna izolacija i izdržljivost na klimu najvažniji su zahtjevi na vratima hotela, a gost se mora osjećati ugodno i sigurno.

Zgrada je nagrađena znakom “Austrian Ecolabel”.

Oprema za interijer je održivog dizajna. Rukujemo različitim materijalima – drvom, metalom, plastikom. Surađivali smo s dizajnerskom kućom WOLF REICHT ARCHITECTS već u razvojnim fazama, a zatim smo pripremili složenu tehničku dokumentaciju, terminski plan i kompletne nacrte unutarnje opreme hotela.

Hotel će biti spreman za upotrebu do kolovoza 2021.