Započeli smo građevinske radove u NH hotelu ONE u Frankfurtu.

Riječ je o novogradnji hotela s 49 katova u samom središtu Frankfurtskog sajma koji će kao takav biti najviša zgrada u Frankfurtu.

Hotel pripada NH Hotel Group i multinacionalna je hotelska tvrtka sa sjedištem u Madridu koja upravlja s više od 350 hotela u 28 zemalja. Od 2018. godine NH Hotel Group dio je Minor Hotels, jedne od najbrže rastućih ugostiteljskih tvrtki. Grupa je u 2019. ostvarila približno 4,6 milijardi dolara prihoda.

Stilles kao partner pobrinut će se za izgradnju predsjedničkog apartmana, opremit će 374 sobe i SKYBAR (dio javnog dijela) na gornjem katu hotela. Uz proizvodnju i isporuku kompletne unutarnje opreme i samostojećeg namještaja, obavlja i polaganje vinilnih podova i tepiha (ukupne površine 12.000 m2), zidnih i stropnih tapeta, bojanje okvira vrata, krila vrata i ostala soboslikarska djela. Također smo preuzeli keramičarske radove u nekim kupaonicama.

Objekt će biti certificiran prema Deutschen Gütesiegel Nachhaltiges Bauen, Systemvariante DGNB MIX Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude / Hotel, verzija 2015. (MIX2015). To znači da u Stillesu moramo koristiti, instalirati i isporučivati samo certificirane materijale. Proizvodimo namještaj pod pokroviteljstvom PEFC certifikata.

Dizajn interijera pripremio je madridski studio RLH (Rafael de la Hoz), a u izradi je sudjelovao i naš tim arhitekata i inženjera.

.