Dvadeseti put zaredom predstavili smo se na najvećem sajmu namještaja “I Saloni Milano”

Na najvećem sajmu namještaja Salone del Mobile Milano 2024. sudjelovalo je više od 1950 izlagača iz 35 zemalja. Što se tiče posjećenosti, posjećenost je bila rekordnih 361.417, što je ukupno 17% više posjećenosti nego prethodne godine. Ponosni smo što smo ugostili posjetitelje s 5 kontinenata, od potencijalnih novih kupaca, naših postojećih kao i mnogih dobavljača s kojima surađujemo.

I ove godine, 62. I Salone bio je jedinstven događaj koji otvorenošću za inovacije postavlja trendove u cijelom svijetu, gdje konkurencija ubrzava konkurentnost industrije namještaja. Velika tvornica smisla i trajne vrijednosti, proizvoda, materijalne i nematerijalne kulture.

Budući da smo i sami stalno usmjereni ka razvoju, ove smo godine na sajmu predstavili mnogo novih inovacija i materijala na koje smo posebno ponosni, od kojih je svakako najznačajnija inovativna Re:New zaštita. Inače, najviše posjetitelja privukao je pult koji je dijelom izrađen od 100% recikliranog stakla. Napravljen je bez ikakvih otapala i aditiva i može se ponovo reciklirati. Između ostalog predstavili smo i tehnologiju savijanja keramike koju smo primijenili na kupaonskom umivaoniku. Osim toga, predstavili smo inovativne tehnologije bojanja namještaja kojima se postižu posebni estetski efekti. Kako bismo postigli održivost, većina naših tkanina za tapecirani namještaj je reciklirana.

Ponosni smo što smo jedina slovenska tvrtka koja je izlagala na najvažnijem europskom događaju namještaja u Europi, kao i na činjenicu da smo se ove godine predstavili dvadesetu godinu zaredom.