Opremit ćemo još jedan hotel s 5 zvjezdica u Gruziji

Nedavno smo potpisali ugovor za opremanje hotela Marriott Autograph Collection Abastumani u Gruziji.

Hotel s pet zvjezdica poslovat će pod okriljem franšize Marriott International s brendom Autograph Collection, a ukupna investicija u projekt iznosi 76 milijuna dolara.

Riječ je o novoizgrađenom objektu s ukupno 150 soba, smještenom u šumovitom predjelu. Nudit će vlastiti spa, bazen, restoran, konferencijsku dvoranu i krovnu terasu s panoramom iz zraka od 360 stupnjeva. Hotel je okružen s 20.000 četvornih metara zemljišta, a njegova ukupna površina bit će 30.000 četvornih metara. Arhitektura zgrade sastoji se od alpske fasade koja se dobro uklapa u postojeći krajolik. Koristit će se teksture stakla, drveta i kamena.

Hotel se nalazi u ljetovalištu Abastumani, gradiću u regiji Samtskhe-Javakheti u Gruziji, poznatom po toplim sumpornim kupkama i povoljnoj klimatskoj klimi, zbog čega je ljetovalište poznato i na domaćem i na međunarodnom tržištu.

Projekt dizajna hotela izradio je renomirani engleski studio Dexter Moren Associates s karakterom lokalnog prostora. Kao partner Stilles će se pobrinuti za izradu i montažu unutarnje opreme, hotelskih ulaznih vrata, izradu tapeciranog namještaja, izradu tehničke dokumentacije te međusobnu koordinaciju radova s ​​ostalim izvođačima na objektu.

U našoj tvrtki već smo napravili oglednu sobu za ovaj projekt u prošlosti. Planirano je otvaranje hotela krajem 2025. godine.