V tijeku je proizvodnja interierne opreme za hotel Montafon u austrijskom Vorarlbergu

U Stillesu proizvodimo interijernu opremu za hotel u obiteljskom naselju Montafon, u austrijskom Vorarbergu, koji pripada poznatom hotelskom lancu Falkensteiner.

Franšiza hotela Falkensteiner Hotels & Residences jedna je od najvećih u regiji Alpe Adria. Prisutni su u sedam europskih zemalja s dvadeset i sedam hotela u kategoriji 4 i 5 zvjezdica, dva apartmanska kompleksa i Premium kampom.

Usred skijaškog i prirodnog rezervata Montafon u Vorarbergu trenutno je u tijeku završna faza izgradnje obiteljskog hotela Montafon s 5 zvjezdica. Vlasnik hotela je iIIwerke vkw AG, a hotelom će upravljati Falkensteiner Hotels & Residences.

Arhitektura je osnovana u renomiranom studiju Snøhetta, iz Innsbrucka sa partnerima Vudafieri Saverino, sa sjedištem u Milanu. Zgrade su uklopljene u postojeću topografiju, drvena fasada u skladu je s tradicijom gradnje u Alpama. Iz svih soba pruža se prekrasan pogled na alpsko okruženje. Glavni koncept obiteljskog hotela je trajnost, regionalnost i obnovljivi izvori energije.

Stilles se na projektu pojavljuje kao partner koji će osigurati unutarnje opremanje 123 sobe, wellnessa i bazenskog kompleksa. Uz kompleksan projekt, kakav je hotel Montafon, vrlo kratko vrijeme od natječaja do otvaranja hotela za nas je veliki izazov. U prosincu 2022. hotel očekuje prve goste.

Stilles će kao partner osigurati proizvodnju i montažu unutarnje opreme, izradu tehničke dokumentacije te međusobnu koordinaciju radova s ​​ostalim izvođačima na objektu. Ovo je već treći projekt za Falkensteiner grupu u tekućoj godini, jer smo ove godine već izveli kompleksnu obnovu hotela Diadora u Petrčanima u Hrvatskoj te sudjelovali u obnovi čeških hotela Maria Prag i Marienbad.

Prostorije će biti predane krajem listopada, a javni dio sredinom studenog.