Stilles na sajmu »I Saloni 2019« u Milanu

U utorak, 9. travnja, u Milanu je otvorio svoja vrata, već 58. godinu za redom, jedan od najvećih svjetskih sajmova namještaja, poznat kao ‘Salone Internazionale del Mobile Milano’ i požeo pozornost međunarodne javnosti. Izložba je uvijek preplitala poslovanje s kulturom, oblikovala povijest dizajna i opremanja, te je bila globalna platforma za istinski vrhunske proizvode, s naglaskom na inovacije. Ove godine organizatori su u svoj manifest dodali pojam “snalažljivost” i time se posvetili 500. obljetnici smrti Leonarda da Vincija; najvećega među inovatorima.

Prošle godine na sajmu je sudjelovalo 1.841 izlagača iz 34 zemlje, a posjetilo ga je više od 430.000 posjetitelja iz 188 različitih zemalja, što je 26 % više nego prethodne godine.

Stilles sudjeluje već sedamnaestu godinu zaredom, a ove godine predstavlja i koncept hotelske sobe s kupaonicom i javnim radovima za hotel s pet zvjezdica. Posebno su istaknuta visokokvalitetna vrata, koja su rezultat vlastitog razvoja i za njih smo pribavili najzahtjevnije certifikate za zvučnu izolaciju i otpornost na požar. S našim međunarodnim partnerima isto tako razvili smo i koncept sveobuhvatnog ambijenta kupaonice s inovativnim rješenjima i korištenjem modernih materijala koji se mogu primijeniti u javnim hotelskim ambijentima.

Stilles Sevnica svoje proizvode predstavlja u hali 1, prostor L09. Sajam završava u nedjelju, 14. travnja.