20

Uspješno smo renovirali predsjednički apartman u hotelu Sheraton Zagreb.

U Stillesu smo uspješno renovirali predsjednički apartman Sheraton Zagreb Hotel | Marriott Bonvoy, koji se ponosi s 5 *, a smješten je u centru Zagreba.

Suvremeni dizajn i sva tehnička rješenja plod su vlastitog iskustva našeg internog arhitektonskog tima te ekipe iskusnih stručnjaka za izvedbu. U razvojnim fazama investitoru smo predložili tehnička rješenja koja su omogućila izvedbu u predviđenom budžetu.

Uz pripremu idejnog projekta i inženjeringa vrijednosti realizirali smo i izvedbene radove na objektu. Čitav niz radova obuhvaćao je radove rušenja, obnovu instalacija (električne, vodovodne), polaganje podova, suhomontažne i ličilačke radove, nabavu kompletne sanitarne opreme i dodataka, keramike, izrade vrata te proizvodnju i montažu cijelog namještaja. Također smo se pobrinuli za svu rasvjetu i nabavu umjetničkih djela, zavjesa i ostale dekoracije.

Ponosimo se namještajem koji sadrži naše inovacije kao što su inovativni tehnološki premaz Re;NEW, otporan na ogrebotine te detalji u obliku patiniranog mesinga. Neki drugi luksuzni hoteli, poput primjerice – Marriott Luxury Collection u Budimpešti, ponose se ovim Stillesovim inovacijama.

Radi se o prvom projektu u kojem smo pripremili i projekt dizajna interijera za jednu od franšiza Marriott grupe, na što smo vrlo ponosni.