20191119 114006

Izlažemo na sajmu Sleep & Eat u Londonu

Sleep & Eat u Londonu je najvažniji, najnapredniji i najcjenjeniji događaj u oblasti ugostiteljstva i gastronomije u Velikoj Britaniji.

Predstavljajući najinovativnije koncepte zajedno sa kreativnom prezentacijom proizvoda, kako novih, tako i već dobro poznatih brendova – ovaj događaj predstavlja i okuplja profesionalce u dizajniranju, razvoju i opremanju. Upravo ti profesionalci su zaslužni za neke od najuspješnijih svjetskih hotela, restorana i barova.

Stilles se kao ključni partner pridružio konzorcijumu četiri renomirana proizvođača koje predvodi renomirana francuska dizajnerska kuća HAT Design iz Pariza.

Njihov futuristički koncept sa interaktivnim pristupom predstavlja rešenja koja podjednako uzimaju u obzir estetiku, funkcionalne potrebe, tehnološke mogućnosti, pristupačnost i brigu o okolišu. Sa ovim referencama obraćamo se prestižnim hotelskim franšizama širom sveta.

Stilles je u potpunosti opremio i montirao izložbeni prostor. Isporuku sanitarne opreme osigurala je partnerska tvrtka BETTE iz Njemačke, a za zidnu dekoraciju i nabavku futurističkih tkanina postarala se pariška tvrtka NOBILIS.

Udruženi i vođeni pariškom dizajnerskom kućom HAT Design, stvorili smo konzorcijum od četiri partnera koji su u stanju ispuniti želje i potrebe najzahtjevnijih hotelskih franšiza.

Dobrodošli 19. i 20. studenog 2019. na izložbeni štand H52.